Asset 1

Înapoi la site

Ce ai de făcut?

Imagine ghid 1

Cumperi un abonament SanoPass FIT sau îl păstrezi pe cel pe care îl ai deja

1
Imagine ghid 2

Menții abonamentul activ și realizezi cu succes fiecare plată lunară

2
Imagine ghid 3

Primești lunar 10% din valoarea recurenței abonamentului în bugetul de analize medicale

3

ROMÂNII VOR SĂ FIE MAI…

50%

HOT

50%

HEALTHY

Te menții și ești hotărât să rămâi sănătos cu abonamentele SanoPass FIT!

Vrei să arăți mai hot?

Perfect!

Ai făcut deja primul pas.

Lasă-ne datele tale și descarcă ghidul ca să votezi pentru echipa ta.

Poți câștiga un set de echipamente HOT, dacă ești printre primii 100 de votanți, sau unul dintre cele 3 abonamente FITNESS gratuite pentru o lună.

Sănătatea ta primește un plus de valoare:

Acumulează până la 300 lei pentru analizele tale de laborator!

Ținem la sănătatea ta și îți răsplătim loialitatea prin adăugarea a 10% din valoarea recurenței abonamentului tău în bugetul de analize. Poți strânge până la 300 lei/ an în bugetul de analize de laborator.

Experții noștri

Am vrut să creăm abonamentul perfect pentru tine, așa că am făcut echipă cu sute de specialișiti în fitness, nutriție, stomatologie și alte specializări.
Hai să cunoști câtiva dintre ei.

Andrei IVAN
Dr. Diana Gutiu
Dr. Gheorghe Gică
Dr. Lăcrămioara Petrescu

Multiplu campion național în culturism, absolvent al facultății de kinetoterapie în cadrul UNEFS cu un master în nutriție, și antrenor personal.

Andrei Ivan și-a construit o imagine în jurul stilului de viață sănătos pe care îl duce și pe care își dorește să-l inspire și altora. Pentru asta a creat IVAN'S CHALLENGE, un program de antrenament și dietă cu monitorizare permanentă, chiar și în mediul online.

Dr. Diana Guțiu Dr. Diana Guțiu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade - Târgu Mureș și medic stomatolog rezident în cadrul clinicii DENT ESTET. Fire sociabilă și perseverentă, Dr. Diana Guțiu a participat la diverse acțiuni în calitate de voluntar și la multiple congrese în domeniul medical stomatologic.

Își dorește, prin implicare și seriozitate, să ofere pacienților săi un zâmbet sănătos, care să le redea acestora încrederea că pot depăși orice limite. În plan personal, Dr. Diana Guțiu este o iubitoare de balet și de artă.

Dr. Gheorghe Gică este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie în cadrul Sistemului Medical MedLife, cu specializare în Medicină Materno-Fetală, Ecografie Morfologică Fetală și Chirurgie Ginecologică Laparoscopică.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, are o experiență de peste 15 ani în medicină, asistând până în prezent la nașterea cu succes a peste 2.500 de bebeluși sau „super eroi”, așa cum îi numește domnul doctor.

Dr. Lăcrămioara Petrescu este Medic Primar Cardiologie în cadrul Sistemului Medical MedLife. Cu o experiență de peste 20 de ani în medicină, Dr. Petrescu a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iași și a urmat rezidențiatul în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” Bucureşti.

Prin activitatea desfășurată în cadrul Hyperclinicii MedLife Grivița, dar și în spitalele Life Memorial Hospital și AngioLife, Dr. Petrescu contribuie la îmbunătățirea calității vieții pentru sute de pacienți din România.

x

Asset 1

Vezi abonamentele